Η Uniqueness Development Group, μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών coaching και βιωματικής εκπαίδευσης, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά.

Η Uniqueness Development Group απευθύνεται σε νέους, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες, αλλά και επιχειρήσεις που θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο και να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική τους. Οι υπηρεσίες της εταιρείας αποτελούν προϊόν πολύχρονης έρευνας της Jill Δούκα, ιδρύτριας του Uniqueness Development Group, για την ανάπτυξη και αξιοποίηση του Uniqueness Concept.

Βάση της δουλειάς της ομάδας της Uniqueness Development Group αποτελεί το Uniqueness Concept, το οποίο είναι ένα κράμα των ιδεών του κινήματος των ατομικών πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων, της θετικής ψυχολογίας και της σύνδεσης νου και σώματος, επικεντρώνοντας στο μοναδικό ίσως πράγμα που μπορεί κάποιος να ελέγξει πραγματικά – τον ίδιο του τον εαυτό. Οι υπηρεσίες της Uniqueness Development Group απευθύνονται τόσο σε μεμονωμένους ενδιαφερόμενους, όσο και σε επιχειρήσεις.

Ήδη πολλά στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως οι Η.Π.Α., το Βέλγιο και η Ταϊλάνδη, έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες και τις μεθόδους coaching της Uniqueness Development Group και δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Επίσης, μεγάλη επιτυχία σημειώνει και το Uniqueness Game, ένα μοναδικό online παιχνίδι, μέσα από το οποίο ανακαλύπτει κανείς την Μοναδικότητά του.

Πληροφορίες: uniquenessdevelopmentgroup.com.