Η Pharmathen εγκαινίασε την πρωτοβουλία “Upskilling by Pharmathen”, με σκοπό να προσφέρει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια σε απόφοιτους και επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, γνωρίζοντας από κοντά τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την επιτυχία του πρώτου διαδικτυακού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο, σε συνεργασία με την TÜV AUSTRIA Academy, η Pharmathen πραγματοποιεί ένα νέο σεμινάριο από 7 έως 9 Δεκεμβρίου, με θέμα «Customer Service in the Pharma Industry». Στις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνεται η Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η Διαχείριση των Πελατών και Παραπόνων, καθώς και το Γενικό Πλαίσιο Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης και των ιδιαιτεροτήτων μιας φαρμακοβιομηχανίας.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα χορηγηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης.  Ο Γιώργος Δρόσος, Vice President People & Culture της Pharmathen, ανέφερε σχετικά: «Στη Pharmathen, αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο της εξειδίκευσης των επιστημόνων. Μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης Upskilling by Pharmathen, στηρίζουμε έμπρακτα την επιστημονική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας και αναβαθμίζουμε τις δεξιότητες όσων ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο του φαρμάκου».