«Καθώς πραγματοποιούμε σταθερά βήματα προς το αύριο, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι για τον επιχειρηματικό κόσμο να γνωρίζει ότι έχει δίπλα του συμβούλους πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί και με τη βοήθεια των οποίων μπορεί να αναπτυχθεί. Μέσα από την επένδυση στις νέες εγκαταστάσεις μας, δείχνουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να αφουγκραζόμαστε συνεχώς τις φιλοδοξίες και τους στόχους των συνεργατών μας, καθώς προχωράμε σε ένα εξελιγμένο οικονομικό μοντέλο, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, σχολιάζοντας τα νέα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε, τα νέα γραφεία «δίνουν περαιτέρω πνοή στη φιλοσοφία της Grant Thornton για μετάβαση σε ένα μέλλον πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton τόνισε ότι τα νέα γραφεία αποτελούν ένα σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προάγει τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τον διάλογο, απαραίτητα συστατικά για την εξέλιξη των ανθρώπων. Και ο Β. Καζάς κατέληξε: «Την ίδια στιγμή, περιορίζουμε ακόμα περισσότερο το οικολογικό μας αποτύπωμα και επενδύουμε έμπρακτα στις νέες τεχνολογίες, ενσαρκώνοντας το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη. Σε μία δεκαετία όπου τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη αναμένεται να υλοποιήσουν τη μετάβασή τους σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, είναι καθήκον των επιχειρήσεων να συμβαδίσουν μαζί με αυτήν την εξέλιξη. Και αποτελεί χρέος της Grant Thornton να βοηθήσει αυτές τις επιχειρήσεις στο δρόμο που διανύουν προς ένα καλύτερο αύριο.