Ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα (Best Workplaces 2020) ανακηρύχθηκε η British American Tobacco Hellas, έχοντας προσφέρει τα τελευταία 2 χρόνια περίπου 4 εκατ. ευρώ σε μπόνους και σε παροχές στους ανθρώπους της.

Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει εκατοντάδες ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης, ενώ στις ήδη υπάρχουσες παροχές, όπως το ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, το συνταξιοδοτικό πλάνο κ.ά, έχει προστεθεί το «Smart Working», το οποίο δίνει την επιλογή για εργασία από το σπίτι ή από όπου επιθυμεί ο κάθε εργαζόμενος σε όλη την διάρκεια του έτους.

Σημειώνεται ότι η κατάκτηση της 4ης θέσης από την British American Tobacco Hellas στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων με 50-250 εργαζομένους από τον θεσμό Great Place to Work, είναι η 16η σε σειρά που κατακτά τα τελευταία χρόνια, ενώ η εταιρεία ήταν και από τις πρώτες στην Ελλάδα που εφάρμοσαν την εργασία εκτός γραφείου, χωρίς καμία αλλαγή στις παροχές και στα δικαιώματα προς τους εργαζομένους, πριν ληφθούν τα περιοριστικά μέτρα για τον Covid-19.