Την Πέμπτη 20 Μαΐου 2010, πραγματοποιείται το 3ο CEO Clubs Forum στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa στο Astir Palace Resort, με θέμα «O Virtual Ηγέτης -Χτίζοντας μια επιτυχημένη επιχείρηση σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο» με πρωτοβουλία του CEO Clubs Greece.

Το 3ο CEO Clubs Forum, επικεντρώνεται στο φλέγον θέμα του επιτυχημένου και αποτελεσματικού Virtual Ηγέτη και στα θέματα της οικοδόμησης της εμπιστοσύνης, της αποτελεσματικής επικοινωνίας και διαχείρισης εργατικού δυναμικού από απόσταση.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Οδυσσέας Χαραλάμπους, Γενικός Διευθυντής της CISCO Systems για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, ο οποίος και θα αναλύσει με ποιο τρόπο μπορεί η τεχνολογία να βοηθήσει τη νέα αυτή πραγματικότητα.

Θα ακολουθήσει πάνελ με τους Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΟΤΕ Academy, Χρήστο Καρτάλη, Regional Manager της PharmaSwiss, Μανώλη Βορδώνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Thenamaris Ships Management και Κωνσταντίνο Μαύρο, CEO της Positive Energy. Οι CEOs θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες τους καθώς και τις δυσκολίες που βίωσαν και αντιμετώπισαν έχοντας να διοικήσουν έναν οργανισμό που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες CEOs με την παρουσία των ομιλητών και προκαθορισμένων συντονιστών. Η διαδικασία αυτή αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της λειτουργίας της CEO Clubs International.

Η εκδήλωση αποτελεί την τρίτη από τις πέντε θεματικές ενότητες που θα πραγματοποιηθούν από το Club μέσα στο 2010 και θα καλύψουν επίκαιρα θέματα που βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους επικεφαλής των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ceoclubsgreece.org.