Με θετικά σχόλια από το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της ολοκληρώθηκε το φετινό Wellness Day που διοργάνωσε η BNP Paribas την Παρασκευή 15 Απριλίου, σε συνεργασία με την Στέλλα Σαμαρτζή και την YooDοo Corporate Wellness. Ειδικότερα, η Wellness Day αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου του στρατηγικού προγράμματος «People Care» της εταιρείας και διοργανώνεται ετησίως με διαφορετικές δραστηριότητες κάθε φορά, πάντα όμως με στόχο την αυτοβελτίωση και την ευεξία νου και σώματος.

Φέτος, η ημέρα περιλάμβανε Ορθοσωμία/ Γιόγκα στο γραφείο, τεχνικές αναπνοής, μασάζ, διατροφική συμβουλευτική, καθώς και ομιλία του Στέφανου Ξενάκη, συγγραφέα του best seller «Το Δώρο», με θέμα «Μπορώ να έχω τη ζωή που θέλω». Στόχος των φετινών δραστηριοτήτων ήταν αφενός η επίτευξη του Ευ ζην στον χώρο εργασίας και αφετέρου η ευεξία στην καθημερινότητα και των 40 ατόμων της εταιρείας που συμμετείχαν με χαρά, ειδικά καθώς είχαν προηγηθεί 2 χρόνια απομόνωσης εξαιτίας της πανδημίας.

«Αφουγκραζόμαστε με σεβασμό τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού μας και αναλόγως αναλαμβάνουμε δράση, ώστε να συμβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια ισορροπημένη καθημερινότητα μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των εργαζομένων, είτε αυτό σημαίνει κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα είτε κάποια υποστήριξη για την ψυχική υγειά κατά την διάρκεια της πανδημίας και κατά την έξοδο μας από αυτήν» ανέφερε στο Workforce η Ελεάνα Σβορώνου, HR & Engagement Manager της BNP Paribas Athens.