Η V+O Greece υλοποίησε στα γραφεία της το «V+O Business Day», μια διαδραστική εκπαιδευτική εκδήλωση γνωριμίας με τον κλάδο της επικοινωνίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προκύπτουν, για όσους τον επιλέγουν ως κλάδο δραστηριοποίησης και επαγγελματικής εξέλιξης.

Στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας με το θεσμό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», τα γραφεία της V+O επισκέφθηκαν νέοι και νέες, φοιτητές και απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, με στόχο να γνωρίσουν, από κοντά, τη φιλοσοφία, την εταιρική κουλτούρα, τις υπηρεσίες αλλά και τους ανθρώπους του ομίλου.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της V+O, ανταλλάσσοντας απόψεις και συζητώντας για την καθημερινότητα, αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, σήμερα, οι επαγγελματίες στο χώρο της επικοινωνίας. Σημειώνεται, τέλος, ότι ο θεσμός «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» υλοποιείται με την πρωτοβουλία του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνη Λαδόπουλου και της ομάδας των συνεργατών του.