Τα 12 χρόνια του συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων, Vodafone Discover Graduate Program, το οποίο δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε νέα άτομα, χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, να ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους ταξίδι μέσα στη Vodafone, ενώ μέχρι σήμερα αριθμεί συνολικά 400 άτομα.

Ειδικότερα, το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Ανώτερων και Πολυτεχνικών Σχολών σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέροντας 5 διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι συμμετέχοντες από την πρώτη κιόλας μέρα γίνονται μέλη μίας ομάδας, εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και απολαμβάνουν ανταγωνιστικά προνόμια και παροχές.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το χώρο σε ταλαντούχα άτομα, ώστε να βρουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο και να αφήσουν το στίγμα τους στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της Τεχνολογίας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ηρώ Μέλλιου, HR Director της Vodafone Ελλάδας. Παράλληλα, η εταιρεία υλοποιεί Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν νέα άτομα ακόμη και αν δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά και το διεθνές πρόγραμμα Vodafone Campus Lab, το οποίο απευθύνεται σε άτομα που σπουδάζουν ή αποφοίτησαν πρόσφατα και αποτελεί μία εκπαιδευτική εμπειρία διάρκειας 6 μηνών.