Περισσότεροι από 20.000 ήταν οι ωφελούμενοι στον 11ο κύκλο του World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, που για 11η συνεχή χρονιά, έδωσε σε δέκα νέους την ευκαιρία να απασχοληθούν για έξι μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους.

Αναλυτικότερα, οι θεματικές πάνω στις οποίες εργάστηκαν οι δέκα φετινοί νικητές ήταν η προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος, η βιώσιμη μόδα, η φροντίδα της τρίτης ηλικίας, η κοινωνική και η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η ψηφιοποίηση των δεδομένων ενός οργανισμού, η κατάρριψη των στερεοτύπων γύρω από τα άτομα με αναπηρίες, η ισότιμη πρόσβαση στην ανάγνωση και η δημιουργία δικτύου εθελοντών. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, ολοκληρώσαμε τον 11ο κύκλο του προγράμματος World of Difference.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσει σύντομα ο νέος κύκλος του προγράμματος και να γνωρίσουμε τους νέους WoDers που θα κάνουν τις ιδέες τους πράξη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παπανικολάου, Υπεύθυνη του Ιδρύματος Vodafone. Σημειώνεται, τέλος, ότι στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές των νέων που επιλέγονται.