Με κεντρικό μήνυμα «το καλό μας συνδέει», η Vodafone σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις εθελοντισμού για τους εργαζόμενούς της, με στόχο την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών.

Αυτή τη χρονιά, το πρόγραμμα του εθελοντισμού ανανεώνεται, μεγαλώνει και προβλέπει μία εργάσιμη μέρα επιπλέον άδεια ετησίως, την «Ημέρα Εθελοντισμού», ως παροχή προς τους εργαζόμενους. Στο νέο πολύπλευρο σχήμα εθελοντισμού η εταιρεία καλεί  όλους τους εργαζομένους να «πάρουν θέση» κάνοντας θετική διαφορά για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, προσφέροντας τον χρόνο, τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και τις ικανότητές τους σε εθελοντικές δράσεις.

Για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone αποφάσισε να παρέχει μία επιπλέον ημέρα άδειας σε όλους τους εργαζομένους, την όποια θα μπορούν να διαθέσουν σε όποια δράση εθελοντισμού οι ίδιοι επιλέξουν. Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, Φραγκίσκη Μελίσσα, δήλωσε: «H Vodafone διευρύνει τη δέσμευσή της στην εθελοντική συνεισφορά και στέκεται αρωγός στην επιθυμία των εργαζομένων της να προσφέρουν για το κοινό καλό. Θέλουμε να συνεισφέρουμε δίνοντας σε όλους τους εργαζομένους μας τη δυνατότητα, την έμπνευση αλλά και τον χρόνο για να το πράξουν, συμβάλλοντας όλοι μαζί στον εταιρικό μας σκοπό για ένα πιο συναρπαστικό μέλλον».