Τους καλύτερους εργαζόμενους προσωρινής απασχόλησης για το 2009 βράβευσε και φέτος η Manpower, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Temp Awards», που πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, πριν από μερικές ημέρες.

Περισσότεροι από 150 πελάτες και συνεργάτες της Manpower παραβρέθηκαν και τίμησαν τους προσωρινά απασχοληθέντες εργαζόμενους που διακρίθηκαν για τις επαγγελματικές τους επιδόσεις τη χρονιά που πέρασε. Τα ετήσια βραβεία Temp Awards, τα οποία αποτελούν θεσμό για τη Manpower στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδεικνύουν την προσήλωση της εταιρείας στο ποιοτικό ταίριασμα εργοδότη – εργαζόμενου, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της απασχόλησης.

«Σε μια χρονική στιγμή, στην οποία όλα τα σχετικά με τον κόσμο της εργασίας αλλάζουν, η Manpower βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, αποτελεί σημείο αναφοράς για αυτούς, τους βοηθά να χαράξουν το δικό τους δρόμο εξέλιξης», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δρ Βενετία Κουσία, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας. Η Manpower προσέφερε χρηματικά βραβεία στους τρεις εργαζόμενους που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 40% των εργαζομένων που τοποθετεί η Manpower σε θέσεις προσωρινής απασχόλησης, μονιμοποιούνται στις επιχειρήσεις που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.