Με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, που στηρίζουν ουσιαστικά την ελληνική οικονομία, πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά η απονομή των βραβείων Greek Exports Awards 2017, που διοργάνωσαν η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Events και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017. Στόχος ήταν να αναδειχθούν οι κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, οι οποίες σε αντίξοοες συνθήκες έχουν καταφέρει να διακρίνονται και να καινοτομούν, να κατακτούν νέες αγορές και να διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Η WIN ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ βραβεύτηκε ως «Top Export Consultant» (Κορυφαίος Σύμβουλος Εξαγωγών).

Το βραβείο συνιστά επιβράβευση της εταιρείας η οποία τα τελευταία χρόνια εξασφαλίζει χρηματοδότηση και συμβουλεύει κορυφαίες ελληνικές και ξένες εταιρείες, ιδίως του κλάδου τροφίμων και ποτών, στην ενίσχυση των εξαγωγών τους και στο άνοιγμα νέων αγορών σε παγκόσμια κλίμακα. Η WIN με τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της έχει υλοποιήσει έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 10 εκ. ευρώ σε ένα δίκτυο χωρών που ξεπερνά τις είκοσι, με έμφαση στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ασίας και της Αυστραλίας.