Στις 4 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθησαν για 6η συνεχόμενη χρονιά τα βραβεία “The Accountant and International Accounting Bulletin Awards” στο Λονδίνο.

Το παγκόσμιο δίκτυο της RSM διακρίθηκε με το βραβείο “Network of the Year’”ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες που ξεχωρίζουν στον ελεγκτικό, λογιστικό και συμβουλευτικό κλάδο. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που η RSM κατακτά το βραβείο αυτό καθώς είχε τιμηθεί με τον ίδιο τίτλο ξανά το 2014. Το βραβείο του ‘Network of the Year’ απονέμεται κάθε χρόνο στο δίκτυο, που καταφέρνει να ξεχωρίσει, επιδεικνύοντας μια επιτυχημένη και κερδοφόρα στρατηγική ανάπτυξης ενώ παράλληλα αναγνωρίζεται από το επιχειρηματικό περιβάλλον για την αδιάκοπτη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Σύμφωνα με τους επίτιμους κριτές των βραβείων, μεταξύ άλλων, η επιτυχία της RSM έγκειται στην αποτελεσματική στρατηγική υιοθέτησης ενός νέου παγκόσμιου εμπορικού σήματος (brand) που ακολουθεί το δίκτυο τα 2 τελευταία χρόνια, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του δικτύου ως ένα παγκόσμιο σύμβουλο για δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Η υψηλή απόδοση της RSM αντικατοπτρίζεται επίσης στα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα του δικτύου για το 2016. Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα του δικτύου παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τάξεως του 7,6%, με πάνω από το 70% των εταιριών-μελών να σημειώνουν ανάπτυξη.