Η KPMG διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά, τα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού, ένα θεσμό μέσα από τον οποίο αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται οι εταιρείες που αναλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 13ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2010, τρεις εταιρείες θα βραβευθούν για την καινοτομία, την πρωτοτυπία και την αποτελεσματικότητα εφαρμογών και συστημάτων που αφορούν στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η επιλογή των τριών πρωτοβουλιών που θα βραβευθούν θα γίνει από ανεξάρτητη Επιτροπή Αξιολόγησης που απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας. Τα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2009 έλαβαν οι εταιρείες ASTRA ZENECA στην κατηγορία «Διαχείριση της Απόδοσης , των Αποδοχών και Παροχών», ICAP στην κατηγορία «Δημιουργία Νέου Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού» και WIND στην κατηγορία «Προσφορά στο Κοινωνικό Σύνολο». Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.kpmg.gr