Με στόχο τη βράβευση των επαγγελματιών του χώρου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Σύνδεσμος Στελεχών Διοίκησης Προσωπικού αναβιώνει, τον προσεχή Απρίλιο, το θεσμό του «HR Manager Of the Year».

Ο θεσμός είχε διοργανωθεί για πρώτη φορά το 2003, με αφορμή τα 25 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου ενώ και την επόμενη χρονιά έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής από τις ελληνικές επιχειρήσεις.

«Η επαναδραστηριοποίηση του θεσμού, πηγάζει από την ανάγκη αναγνώρισης και επιβράβευσης των προσπαθειών των επαγγελματιών του χώρου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς επίσης και την ανάγκη ευαισθητοποίησης των επιχειρήσεων γύρω από τα θέματα του HR» δήλωσε η Μάρθα Μυλωνά-Οικονομάκου, Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΣΔΠ.«Ο Σ.Σ.Δ.Π. έρχεται να αναδείξει και να επιβραβεύσει τους επαγγελματίες και τα στελέχη εκείνα που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία των εταιρειών τους, μέσα από την αξιοποίηση του Ανθρώπινου Κεφαλαίου» καταλήγει η Μ. Μυλωνά-Οικονομάκου. Επίσης, φέτος θεσμοθετείται μια νέα διάκριση το «HR Innovation Award».

Η διάκριση αφορά καινοτόμες ιδέες και ενέργειες των στελεχών του HR και έχει στόχο να αναδείξει τα αφανή ταλέντα του κλάδου. Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του HR Forum 2010.