Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής του EasyGroup, χορηγεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, στο πλαίσιο των βραβείων που έχει θεσμοθετήσει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για το Βραβείο είναι το ALBA Graduate Business School. Το έπαθλο, πέρα από την ηθική αναγνώριση, θα αποφέρει στον επιχειρηματία ή την ομάδα νέων επιχειρηματιών που θα βραβευθεί και το χρηματικό έπαθλο των €50.000, που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Η εταιρεία που διακρίθηκε πέρσι ήταν η Simply Burgers, η οποία έξι μήνες μετά τη βράβευση συνεχίζει την ανάπτυξή της. Μάλιστα, ο Μπράιαν Κάρεϋ, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε «η αναγνώριση και το χρηματικό έπαθλο του Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρησή μας», δίνοντάς της τη δυνατότητα μετά από έξι χρόνια λειτουργίας να δημιουργήσει το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Παράλληλα, τονώθηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού. Τέλος, μέρος του χρηματικού επάθλου επενδύθηκε στη νέα ιστοσελίδα της επιχείρησης: www.simplyburgers.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009, στο ALBA Graduate Business School, συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του βραβείου www.alba.edu.gr/stelios με έναν από τους τρόπους που περιγράφονται.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ηλιάνα Ευθυμιάδη, τηλ. 210 8964531 (εσωτ. 320), email: [email protected]