Τέσσερις μήνες μετά την απονομή του Βραβείου «Στέλιος Χαζηιωάννου»για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς, το οποίο δόθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε παραγωγικούς, ανερχόμενους, νέους επιχειρηματίες, οι ιδιοκτήτες της Zoo Bytes ΕΠΕ- νικητές για το 2009- αξιοποιώντας το χρηματικό έπαθλο των 50.000€ αναπτύσσουν την επιχείρησή τους, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε μια περίοδο που ελάχιστοι επιχειρηματίες έχουν την ευχέρεια να το κάνουν.

Με το χρηματικό έπαθλο οι ιδιοκτήτες της Zoo Bytes ΕΠΕ και εμπνευστές της ελληνικής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης zoo.gr, Μιχάλης Ναυπλιώτης, Δημήτρης Μπάνης και Κώστας Χατζηκοκολάκης, μπορούν και επενδύουν στην ανάπτυξη των υπηρεσιών τους σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία.

Το έπαθλο αυτό έρχεται να καλύψει αρκετές ανάγκες, αλλά κυρίως να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρηση, με σκοπό την επίτευξη σωστής ανάπτυξης και ευημερίας. Αναφορικά με τις νέες επενδύσεις που ετοιμάζει η Zoo Bytes, πέρα από την πρόσληψη πέντε νέων προγραμματιστών με σκοπό την κάλυψη νέων αναγκών που δημιουργούνται λόγω της επέκτασης και ανανέωσης των υπηρεσιών της, μέσα στον επόμενο μήνα πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή η νέα έκδοση του zoo.gr (version 2.0).

To Stelios Philanthropic Foundation έχει θεσμοθετήσει το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου από το 2008 σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Ο νικητής του Βραβείου ανακοινώνεται κάθε χρόνο από τον ίδιο τον Στέλιο Χατζηιωάννου κατά την απονομή των Βραβείων ΚΟΥΡΟΣ της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Επιστημονικός και οργανωτικός συνεργάτης του Stelios Philanthropic Foundation και της Λέσχης Επιχειρηματικότητας είναι το ALBA Graduate Business School.

Φέτος, η διαδικασία υποβολής συμμετοχών αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.alba.edu.gr/stelios.