Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το online ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα της W.I.N. Hellas για την ενδυνάμωση των γυναικών με την χορηγία του οίκου Yves Saint Laurent Beauty. Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ. ξεκινούν αντίστοιχα ο 1ος και 2ος κύκλος του προγράμματος.

Το πρόγραμμα «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

H W.I.N. Hellas – Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών είναι μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Σημειώνεται ότι το 2020, ο οίκος Yves Saint Laurent Beauty λάνσαρε ένα νέο παγκόσμιο πρόγραμμα με τίτλο «Abuse is Not Love», το οποίο αποσκοπεί στην καταπολέμηση της ενδοσυντροφικής  βίας, υποστηρίζοντας  τα  προγράμματα  πρόληψης  των  μη κερδοσκοπικών οργανώσεων με τις οποίες συνεργάζεται. Ο οίκος συνεργάζεται στην Ελλάδα με την ΜΚΟ W.I.N. Hellas.