Η Warply, εταιρεία προγραμμάτων Loyalty και Rewards, δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα “Ku\do’s by Warply” για την επιβράβευση προσωπικού. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα για Rewards & benefits – με πλατφόρμα, mobile apps και website –, την οποία κάθε εταιρεία μπορεί να αξιοποιήσει για να επιβραβεύσει το προσωπικό της ή και το δίκτυο συνεργατών της. Σύμφωνα με την Warply, η νέα πλατφόρμα διακρίνεται για τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει, ενώ λειτουργεί συμπληρωματικά με τα εταιρικά intranet.

Το “Ku\do’s by Warply” διακρίνεται καθώς μέσα από την ίδια πλατφόρμα, μπορεί να επιβραβεύεται ένας υπάλληλος για την εργασία του, αλλά παράλληλα υπάρχουν διαθέσιμοι μηχανισμοί και για booking σε online / offline σεμινάρια, για content management, για online τεστ και quiz γνώσεων, καθώς και αυτοματοποιημένες πιστοποιήσεις που μπορεί να λαμβάνει ο χρήστης μετά από ένα επιτυχημένο course.

Ο χρήστης μπορεί να συγκεντρώνει πόντους επιβράβευσης από όλα αυτά τα «εκπαιδευτικά» actions, αλλά και από την επίτευξη στόχων στην εργασία του, όπως και για lifetime events (π.χ. τα γενέθλια του), καθώς και για συμμετοχή σε διαγωνισμούς, σε εταιρικές ενέργειες CSR κ.α.

Παράλληλα μπορεί να κάνει και την εξαργύρωση των πόντων επιβράβευσης μέσα από την ίδια πλατφόρμα, σε gift vouchers ή εμπειρίες και άλλα δώρα που ο ίδιος επιλέγει. «Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο rewarding σύστημα, που δε συνδέεται μόνο με τις πωλήσεις και την εργασία, αλλά με τη συνολική στάση και εξέλιξη ενός εργαζομένου, με έμφαση στο κομμάτι της ενημέρωσης / εκπαίδευσης / διάδρασης» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Warply.