Η Watt+Volt ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται υποψήφιους Watt+VolTers την Τετάρτη 19 Oκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα, στα κεντρικά της γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι, σε ένα ακόμα open career event.

Οι υποψήφιοι, ερχόμενοι στο open event της Watt+Volt, θα μπορούν να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, τον χώρο που μπορεί να αποτελέσει τον μελλοντικό χώρο εργασίας τους αλλά και μελλοντικούς συναδέλφους. Ταυτόχρονα, έχοντας μαζί το βιογραφικό τους, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Τμήμα HR  το επόμενό τους βήμα στην αγορά της ενέργειας ως σύμβουλοι ενεργειακών λύσεων, με την προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «ως Watt+VolTers πλέον, θα έχουν μοναδικά προνόμια και σημαντικά οφέλη, μερικά εκ των οποίων είναι ο σταθερός μηνιαίος μισθός, το σταθερό ωράριο εργασίας, η δυνατότητα αποκλειστικής τηλεργασίας, η υπογραφή σύμβασης αορίστου χρόνου, bonus παραγωγικότητας αλλά και bonus πρόσληψης 400 ευρώ».

Επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των υπηρεσιών ενέργειας της εταιρείας σε προνομιακές τιμές, αλλά και του ιατροφαρμακευτικού προγράμματος που είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους εργαζόμενους.