Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, η Watt+Volt ανοίγει τις πόρτες της σε υποψήφιους εργαζομένους της, καλώντας τους σε open event, στα κεντρικά της γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι.

Οι υποψήφιοι «Watt+Volters» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν άμεσα την καριέρα τους στο χώρο της ενέργειας ως σύμβουλοι ενεργειακών λύσεων, έχοντας ταυτόχρονα δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, να γνωρίσουν την ομάδα, να ενημερωθούν λεπτομερώς για τη θέση αλλά και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Επιλέγοντας να γίνουν μέλη της εταιρείας, θα έχουν σταθερό ωράριο εργασίας και μηνιαίο μισθό, σύμβαση αορίστου χρόνου από τη πρώτη μέρα της εκπαίδευσης, επιπλέον μηνιαία παροχή πέραν του μισθού, μηνιαίο Bonus παραγωγικότητας, bonus 400€ με την πρόσληψη, παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου με χαμηλό κόστος αλλά και δυνατότητα τηλεργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να φέρουν το βιογραφικό τους την ημέρα του event, είτε να το στείλουν από το site της εταιρείας.