Καθήκοντα HR Director στον Όμιλο West ανέλαβε η Νατάσσα Σαχλού, η οποία διαθέτει διευρυμένη εμπειρία σε όλους τους τομείς διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για περισσότερα από 19 έτη. Μέχρι πρότινος η Ν. Σαχλού είχε τον ρόλο της HR Manager στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. (Heineken NV), ενώ είναι κάτοχός ΒSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Laverne University και ΜSc in Strategic Human Resources Management από το ΑLBA.

«Είμαι περήφανη και ιδιαίτερα χαρούμενη που μπαίνω στην οικογένεια της West, μια εταιρεία που στην καρδιά της έχει της αξίες που και εγώ, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά πρεσβεύω. Work Ethics, Empowerment, Speed, Trust.

Ένα ταξίδι ξεκινάει με όραμα και επιχειρηματικά σχέδια στα οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι Άνθρωποι της West!» δήλωσε η κα. Σαχλού, ενώ ο Chairman του ομίλου West, Αντώνης Ποταμίτης, ανέφερε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια μας ένα έμπειρο στέλεχος της αγοράς με ήθος και αξίες. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των αποδόσεων μας στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από σύγχρονα συστήματα οργάνωσης και αξιολόγησης, καθώς και του αποτυπώματος του ομίλου μας στο περιβάλλον και στην οικονομία».