Το πρώτο «AUX Experience Center» στην Αθήνα εγκαινιάζει η Westnet, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο που προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση και υποστήριξη στους επαγγελματίες του κλάδου της θέρμανσης/ψύξης, ενισχύοντας την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές τους στην εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση κλιματιστικών, αντλιών θερμότητας και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Ειδικότερα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις Service της Westnet στο Νέο Ψυχικό, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα τεχνικά σεμινάρια από την έμπειρη ομάδα Μηχανικών της εταιρείας, ενώ το «AUX Experience Center» διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο showroom.

«Με στόχο να φέρουμε προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας, εγκαινιάζουμε το AUX Experience Center παρέχοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε έναν κλάδο που το έχει πραγματικά ανάγκη. Τα τεχνικά σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία του χώρου που ενδιαφέρεται να εκπαιδευτεί στις αντλίες θερμότητας, την πλέον ανταγωνιστική λύση σήμερα για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης, αναδεικνύοντας παράλληλα τη μεγάλη δυναμική του brand AUX» δήλωσε, ο Ηλίας Ρίζος, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Κλιματισμού της Westnet.