Η Adecco συνεχίζει και το 2014 το πρόγραμμα Win4Youth, μία παγκόσμια πρωτοβουλία με σκοπό να βοηθήσει νέους ανθρώπους που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση να αποκτήσουν καλύτερες ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά εργασίας.

Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι οι εργαζόμενοι της σε όλο τον κόσμο να συγκεντρώσουν 2 εκατ. χιλιόμετρα έως το τέλος του χρόνου κάνοντας ποδήλατο προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για πέντε διαφορετικούς φορείς. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της Adecco σε ολόκληρο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε αθλητικές ενέργειες, ενωμένοι για ένα σημαντικό σκοπό που αντιπροσωπεύει τις εταιρικές της αξίες. Στον ελεύθερό τους χρόνο, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες της θα διανύσουν χιλιόμετρα με τα ποδήλατά τους και θα τα μετατρέψουν σε εταιρική δωρεά σε ιδρύματα με κύρια δράση την υποστήριξη νέων, οι οποίοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, να εισέλθουν με επιτυχία στην αγορά εργασίας.

Αυτόν τον χρόνο, η δωρεά που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί σε ιδρύματα στην Αργεντινή, την Καμπότζη, την Ιταλία, την Πολωνία, και την Πορτογαλία. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της θα αφιερώσουν χρόνο ως εθελοντές για να υποστηρίξουν τους φορείς που επιλέχθηκαν στην καθημερινή τους λειτουργία και να τους προσφέρουν την εξειδίκευσή τους στον τομέα της εργασίας. Μετά την τενίστρια Kim Clijsters το 2010, τον Eddy Merckx το 2011, τον Marc Herremans το 2012 και την Florence Gravellier το 2013, ο πνευματικός πατέρας του Win4Youth για το 2014 θα είναι ο Alex Zanardi, Ιταλός πρώην πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτων και χρυσός Παραολυμπιονίκης  στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.