Σε μια απέραντη παιδική χαρά, με παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις διαμορφώθηκε ο υπαίθριος χώρος των εγκαταστάσεων της WIND στο πλαίσιο της ετήσιας καθιερωμένης εκδήλωσης WIND Parent’s Day που εστιάζει στον γονέα εργαζόμενο και το παιδί του.

Στο WIND Parent’s Day, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο λίγο μετά το κλείσιμο των σχολείων από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποδεχτούν στο χώρο εργασίας τους τα παιδιά τους. Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή και να εξοικειώσει τα παιδιά με το εργασιακό περιβάλλον των γονιών τους, γεφυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προσωπική με την επαγγελματική ζωή και προωθώντας τη μεταξύ τους ισορροπία.

Τα 450 και πλέον παιδιά και γονείς που συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο των κτιρίων της WIND στο Μαρούσι, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε διάφορα παιχνίδια και να γευτούν αγαπημένες λιχουδιές.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας της WIND «Στην Πράξη» για τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων της κοινωνίας μας και ειδικότερα των παιδιών, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού προσέφερε στα παιδιά συμβολικά δώρα από το Χαμόγελο του Παιδιού, με στόχο την ευαισθητοποίηση για το σημαντικό έργο του εθελοντικού συλλόγου για την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.