Η WIND πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά την εκδήλωση WIND Parent’s Day, μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού που εστιάζει στο γονέα εργαζόμενο και το παιδί του.

Στο WIND Parent’s Day, το οποίο πραγματοποιείται λίγο μετά το κλείσιμο των σχολείων, οι εργαζόμενοι της εταιρείας υποδέχονται τα παιδιά τους στο χώρο εργασίας τους. Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή και να εξοικειώσει τα παιδιά με το εργασιακό περιβάλλον των γονιών τους, γεφυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προσωπική με την επαγγελματική ζωή και προωθώντας τη μεταξύ τους ισορροπία.

Τα 500 και πλέον παιδιά που συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο των εγκαταστάσεων της WIND στο Μαρούσι, το απόλαυσαν με την ψυχή τους, αφού είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν παρέα με τους γονείς τους και να γευτούν αγαπημένες λιχουδιές.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού προσέφερε στα παιδιά συμβολικά δώρα από το WWF, με στόχο να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση όλων για το οικοσύστημα και την προστασία του και να συμβάλλει στην ισορροπημένη συνύπαρξη της φύσης με τον άνθρωπο.