Μια νέα σειρά εργαστηρίων για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων από το Women On Top ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Google και στόχο την επιχειρηματική ενδυνάμωση των γυναικών της ελληνικής περιφέρειας.

Αναλυτικότερα, το Business Camp on tour είναι μια σειρά από εργαστήρια επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης, για γυναίκες που ζουν εκτός Αθήνας και θέλουν, σχεδιάζουν ή έχουν ήδη ξεκινήσει να χτίζουν τη δική τους επιχείρηση. Επιπλέον, απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να ανακαλύψουν το επιχειρηματικό τους όραμα, να αξιολογήσουν αν είναι έτοιμες να γίνουν επιχειρηματίες, να ενημερωθούν για πιθανές πηγές χρηματοδότησης, αλλά και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και εργαλεία, που θα τις βοηθήσουν να υποστηρίξουν, να αναπτύξουν και να προωθήσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια.

Τα εργαστήρια, επίσης, θα δώσουν στις συμμετέχουσες την ευκαιρία να δικτυωθούν, αλλά και να αντλήσουν έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών από όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται, τέλος, ότι οι πρώτοι σταθμοί του προγράμματος θα είναι από 13 έως 15 Δεκεμβρίου, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.