Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, το CEO Clubs διοργανώνει Workshop & Forum στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι, με θέμα «Personal & Team Mastery for Radical Change & Radical Results». Επίσημοι προσκεκλημένοι, ομιλητές και facilitators του Workshop & Forum, είναι δύο κορυφαίοι σε παγκόσμιο επίπεδο Leadership Coaches, η Kate Ludeman και ο Eddie Erlandson, οι οποίοι έχουν δουλέψει με περισσότερα από 1.200 κορυφαία στελέχη και τις ομάδες τους σε όλο τον κόσμο.

Ο Michael Dell (Dell), η Meg Whitman (eBay), ο Joseph Tucci (EMC), ο Bob Iger (Walt Disney) και ο Glenn Murphy (Gap) είναι μερικοί από τους ηγέτες οι οποίοι έχουν εμπιστευτεί τους ίδιους και τις ομάδες τους στον Eddie και την Kate. Η τεράστια εμπειρία τους στο Leadership Coaching και executive Team Development, καθώς και η ανάπτυξη πρωτοποριακών μεθόδων και εργαλείων coaching, τους έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς παγκοσμίως. Το Workshop & Forum θα διαρκέσει όλη την μέρα και χωρίζεται σε δύο μέρη:

Το πρωί θα διεξαχθεί Workshop αποκλειστικά για 50 CEOs. Δεδομένου ότι οι παριστάμενοι ηγέτες θα έχουν από πριν συμπληρώσει το προσωπικό τους Alpha Assessment, οι δύο Coaches θα συνεργαστούν στενά μαζί τους, για 4 ώρες, βοηθώντας τους να ερμηνεύσουν το προσωπικό τους στιλ επιρροής και αναλύοντας το προφίλ τους βάσει του πόσο Strategist, Visionary, Commander και Executor είναι ο καθένας.

Επίσης, θα εντοπίσουν τα ρίσκα που μπορεί να προκύψουν και πώς ένας ηγέτης μπορεί να τα μετατρέψει σε πλεονεκτήματα. Στο τέλος του Workshop, οι συμμετέχοντες θα έχουν διαμορφώσει το προσωπικό πλάνο ανάπτυξής τους. Το απόγευμα θα ακολουθήσει Forum στο οποίο θα λάβουν μέρος CEOs και Επιχειρηματίες μαζί με τις διοικητικές τους ομάδες.

Εκεί, η Kate και ο Eddie θα αναλύσουν τις αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται μια αποτελεσματική ηγετική ομάδα σήμερα, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους οι ηγέτες μπορούν να εμπνεύσουν δέσμευση και πίστη, χτίζοντας μια ομάδα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, στην αλληλεξάρτηση και την υπευθυνότητα των μελών – ξεκινώντας από την κορυφή.

Πληροφορίες: www.ceoclubsgreece.com.