Ένα workshop με θέμα τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της καραντίνας σε προσωπικό, οικογενειακό, διαπροσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο διοργάνωσε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου ο κύκλος Women In Human Capital Management του Lean In Network Greece, με την υποστήριξη της MetLife Greece, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, το πρώτο μέρος του workshop αφορούσε την ψυχική ενδυνάμωση, με εισηγήτριες τη Ζωή Ντάρλα, HR Manager και Career Coach, Lean In Circle Leader, Women in Human Capital Management , κύκλος-μέλος του Lean in Network Greece (Athens) και την Αφροδίτη Πασιά, Σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε wellbeing activity από την Πάττυ Πετροπούλου, Certified 5Rhythms teacher. Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα υπήρχε και μετάδοση livestreaming, με την υποστήριξη των Co -Leaders του Lean In Network Greece, Αρετής Γεωργιλή, Νίκης Αλεξάνδρου και Βίβιαν Φατούρου.

Σημειώνεται ότι ο κύκλος Women in Human Capital Management του Lean In Network Greece αριθμεί αυτή τη στιγμή 20 μέλη και κινείται σε τρεις βασικούς πυλώνες. Ο πρώτος αφορά στην αλληλοϋποστήριξη των μελών του, ούτως ώστε να ενισχυθούν οι υπάρχουσες δεξιότητες και να αναπτυχθούν νέες για τα επόμενα βήματα τους, καλλιεργώντας την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους και ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια στην καθημερινότητα και στον χώρο εργασίας.

Ο δεύτερος πυλώνας σχετίζεται με τη δημιουργία ενός πλαισίου αλληλεπίδρασης, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και ιδεών για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού. Τέλος, ο τρίτος πυλώνας αφορά τη διοργάνωση συζητήσεων, workshops και events με θέματα που αφορούν τη γυναίκα στον χώρο εργασίας, την ηγεσία και τον ρόλο του HR σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.