Η Uniqueness Development Group παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό workshop, με στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες ένα προσωπικό πλάνο και τα κατάλληλα εργαλεία, προκειμένου το 2012, να είναι η καλύτερη χρονιά τους.

Το Workshop «2012 Η Χρονιά Σου” θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου 2011,στις 10:00-15:30 στο «Capsis Cultural Exhibition& Conference Centre».

Μέσα από την διαδικασία του group coaching οι συμμετέχοντες εξερευνούν το σημείο στο οποίο βρίσκονται στην ζωή τους. Μέσα από διαδραστικές και βιωματικές ασκήσεις, επαναπροσδιορίζουν τι πραγματικά θέλουν, θέτουν στόχους για την ερχόμενη χρονιά και μαθαίνουν νέους τρόπους να τους πετυχαίνουν. Τέλος, σχεδιάζουν προσεκτικά τους επόμενους 12 μήνες έτσι ώστε το 2012 να είναι όντως η χρονιά τους.

Το workshop, που πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με συμμετέχοντες που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο, τους ενθαρρύνει να ονειρευτούν μία ζωή γεμάτη νόημα από την οποία θα αντλούν ικανοποίηση τόσο από την οικογενειακή όσο και από την επαγγελματική τους κατάσταση. Τους προκαλεί να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους και να ανταμείψουν τον εαυτό τους διασκεδάζοντας.

Εισηγήτρια είναι η Τζιλ Δούκα, MBA, ACC ,μέλος της International Coaching Federation, του Hellenic Coaching Association και πρέσβειρα της International Coach Academy. Το έχει περιορισμένες θέσεις και μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45.

Πληροφορίες: www.uniquenessdevelopmentgroup.com.