Με τη συμμετοχή συναδέλφων, συνεργατών, επικεφαλής Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, επιχειρηματιών και ειδικών υγείας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στον πολυχώρο της Coco-Mat η WW Wellness Day 2022 @COCO-MAT 2022 της Workwell.

Καταξιωμένοι ειδικοί και θεραπευτές καθοδήγησαν πληθώρα βιωματικών εργαστηρίων office yoga, qigong, mindfulness και προσέφεραν ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας και chair massage στους παρευρισκόμενους.

Επιπρόσθετα, ο Γιάννης Καπάιος, Founder της Workwell, παρουσίασε τα επιστημονικά ευρήματα της μεθόδου Office Ergonomics, δίνοντας πρακτικά tips για τη βέλτιστη μυοσκελετική ευθυγράμμιση του σώματος κατά τη διάρκεια της πολύωρης καθημερινής εργασίας στο γραφείο, ενώ ο Vegan Chef Esco Essence μοιράστηκε απλές καθημερινές συνταγές φρεσκάδας, με υγιεινά smoothies φρούτων και θρεπτικά βοτανικά ροφήματα για όλες τις ώρες.

Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες, μετά το πέρας της εκδήλωσης, δόθηκαν exclusive wellness bags με προϊόντα φροντίδας spa από το Κερί Λάδι, ενώ η Workwell ευχαρίστησε την Ευγενία Λιανού, HR Director της Coco-Mat για την φιλοξενία. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Workforce και η Boussias.