Με τη συμμετοχή συναδέλφων, συνεργατών, επικεφαλής Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, επιχειρηματιών και ειδικών υγείας ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στον πολυχώρο της COCO-MAT, η WW Wellness Day 2023 της Workwell.

Καταξιωμένοι ειδικοί και θεραπευτές καθοδήγησαν πληθώρα βιωματικών εργαστηρίων office yoga, fitness, salsa, sound healing και mindfulness και προσέφεραν ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας και chair massage στους παρευρισκόμενους.

Επιπρόσθετα, ο Γιάννης Καπάιος, Founder της Workwell, παρουσίασε τα επιστημονικά ευρήματα της μεθόδου Office Ergonomics, δίνοντας πρακτικά tips για τη βέλτιστη μυοσκελετική ευθυγράμμιση του σώματος κατά τη διάρκεια της πολύωρης καθημερινής εργασίας στο γραφείο, ενώ ο Vegan Chef Esco Essence μοιράστηκε απλές καθημερινές συνταγές φρεσκάδας, με υγιεινά smoothies φρούτων και θρεπτικά βοτανικά ροφήματα για όλες τις ώρες. Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες, μετά το πέρας της εκδήλωσης, δόθηκαν exclusive wellness bags με προϊόντα φροντίδας και κληρώθηκαν τρία δώρα σε τρεις τυχερές εταιρείες.

Η Workwell ευχαρίστησε την Ευγενία Λιανού, HR Director της COCO-MAT για την φιλοξενία και τους χορηγούς της Κερί & Λάδι, GearUp, Healing Touch και Grow Retreats.