Το Great Place to Work® Institute ανακοίνωσε στις 22 Οκτωβρίου, την 3η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Multinational Workplaces κατά τη διάρκεια ενός live online broadcast event.

Στην κορυφή της λίστας συναντάμε τη Google και ακολουθούν οι εταιρείες SAS, NetApp και Microsoft με τη βιομηχανία W.L. Gore να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Η κατάταξη που δίνει το Great Place to Work® είναι αποτέλεσμα της πιο εκτεταμένης ετήσιας έρευνας παγκοσμίως όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον και αποτελεί αναγνώριση των 25 καλύτερων πολυεθνικών για να εργάζεται κάποιος. Από την έκδοση της πρώτης λίστας best workplaces lists στις ΗΠΑ σε συνεργασία με το περιοδικό FORTUNE το 1997, το Great Place to Work® δημοσιεύει λίστες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα σε περίπου 50 χώρες, μεταξύ αυτών από το 2003 και στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, το Great Place to Work® καταγράφει και αναλύει τις απόψεις για το εργασιακό περιβάλλον των εταιρειών τους, σε περισσότερους από 5 εκατομμύρια εργαζομένους, από περίπου 7.200 επιχειρήσεις και οργανισμούς που απασχολούν συνολικά πάνω από 16 εκατομμύρια εργαζομένους παγκοσμίως. Σημειώνεται ότι η λίστα με τις Καλύτερες Πολυεθνικές «World’s Best Multinational Workplaces» στηρίζεται στη βάση δεδομένων έρευνας από εταιρείες οι οποίες διακρίθηκαν στις επί μέρους εθνικές λίστες Best Workplaces.