Παρουσιάστηκε πρόσφατα το Your Directors Club, μία διακεκριμένη κοινότητα υψηλόβαθμων διευθυντικών στελεχών και νέων επιχειρηματιών.

Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από τη Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτή και Πρόεδρο του CEO Clubs Greece και τους Κατερίνα Μάνου, VP Sales, Middle East, Greece, Bulgaria & Cyprus της Spaces, Γεώργιο Καρρά, Πρόεδρο και CEO της Φοβεράς Προστασίας, Δημήτρη Μιχόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Weber Shandwick και Αναστάσιο Σπανίδη, CEO της Generation Y. Το YDC προσφέρει στα μέλη του ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης και ανάπτυξης.

Στόχος του είναι να τους υποστηρίξει να διαχειριστούν καλύτερα τον εαυτό τους σε περιβάλλοντα αυξημένων προκλήσεων, καθοδηγώντας με επιτυχία τους ανθρώπους και τις εταιρείες τους σε περιόδους αλλαγών και αφήνοντας ένα σημαντικό προσωπικό αποτύπωμα στο επιχειρηματικό τους περιβάλλον. Το YDC δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από ενεργά διευθυντικά στελέχη που φέρουν τον ανάλογο τίτλο και εμπειρία και συμβάλλεται απευθείας με τις εταιρείες των στελεχών μελών, κατόπιν αξιολόγησης που πιστοποιεί την εκπλήρωση απαραίτητων προδιαγραφών επιχειρηματικού κύρους, κύκλου εργασιών και ήθους.

Οι δράσεις και τα προγράμματα του YDC περιλαμβάνουν ένα ετήσιο Forum, 8 Lunch Circles ετησίως, 2 Inner Advisory Groups με 8 συναντήσεις του κάθε ενός εξ’ αυτών ετησίως (Inner Advisory Circles), 2 κοινωνικά events και 2 workshops/bootcamps που διοργανώνονται ad hoc κατά τη διάρκεια του έτους. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν υπηρεσίες Leadership Coaching, που παρέχονται αποκλειστικά με προνομιούχους όρους από τη SARGIA Partners, αποκλειστικό συνεργάτη στις υπηρεσίες ανάπτυξης υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών. Το YDC υπάρχει και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και 4 χρόνια στη Ρουμανία με την ονομασία NextGen. Και αυτός ο οργανισμός, όπως και της Ελλάδας, τελεί υπό την αιγίδα του τοπικού Chapter του CEO Clubs International.