Την έναρξη του 15ου Φοιτητικού Διαγωνισμού με θέμα «Νέοι και Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις, εμπόδια και προοπτικές» κήρυξαν η Οικονομική Επιθεώρηση και το economia Business Tank του Ομίλου economia.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, φιλοδοξεί να φέρει τους αυριανούς επαγγελματίες κοντά στο επιχειρηματικό κόσμο. Παράλληλα, προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικά βραβεία, όπως μεταπτυχιακές σπουδές, χρηματικά βραβεία και μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Πρόεδρος της φετινής επιτροπής αξιολόγησης θα είναι ο Θάνος Σκούρας, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέλος, μέλη της επιτροπής θα είναι οι Σοφία Κουνελάκη – Εφραίμογλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της VIVODI Τηλεπικοινωνίες, Παύλος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής και Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανρος Σαμαράς, Αρχιτέκτων και Πρόεδρος του Δ.Σ του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, Στέλιος Σταυρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Piscines Ideales.