Ξεκίνησε χθες επίσημα η διαδικασία στελέχωσης στις συμβουλευτικές υπηρεσίες Consulting και Deal Advisory της KPMG, με νέους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, με το πρόγραμμα να παραμένει ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για απόφοιτους Ανωτάτων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο) Τεχνολογικής, Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής κατεύθυνσης (ή άλλου συναφούς αντικειμένου STEM: Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Επιστήμη των Μηχανικών και τα Μαθηματικά) και απευθύνεται σε άτομα που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, ομαδικότητα, δυναμισμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα.

Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο (0 έως 3 χρόνια), είναι όμως απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι, εντάσσονται στους τομείς του Consulting και του Deal Advisory της KPMG, ακολουθώντας ένα δομημένο πρόγραμμα Onboarding, ενώ παράλληλα ενσωματώνονται σε ομάδες εργασίας λαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας στην KPMG.