Η Xerox πραγματοποίησε την πρώτη εκδήλωση για τους συνεργάτες της με φυσική παρουσία, μετά το τέλος της πανδημίας, στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Το Xerox Partner Summit 2023, «Forward Together» έλαβε χώρα στο διάστημα 21-23 Ιουνίου και εστίασε στη σημασία της συνεργασίας, καθώς η Xerox συνεχίζει να επεκτείνει τις προτάσεις της σε λογισμικό και υπηρεσίες.

Ο Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι εκλεκτοί συνεργάτες μας Docusys και DigiDocX έλαβαν μέρος στο Xerox Partner Summit 2023. Η παρουσία τους ενισχύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε λύσεις που εστιάζουν στον πελάτη και αναδεικνύει το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στη βοήθεια για τον προσδιορισμό της επιχειρηματικής μας πορείας».

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Partner Summit «Forward Together» περιλάμβαναν επιδείξεις συστημάτων και λογισμικών και ευκαιρίες δικτύωσης καθώς και το πάνελ «Voice of the Partner», στο οποίο συμμετείχαν συνεργάτες από όλο τον κόσμο. Eπιπλέον, πραγματοποιήθηκε κεντρική ομιλία από τη Louella Fernandes, διευθύντρια και ιδιοκτήτρια της Quocirca, με θέμα «The Race to Relevance in the Era of AI».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία σε όλη τη διάρκεια του Partner Summit να συνομιλήσουν απευθείας με τα στελέχη της Xerox, συμπεριλαμβανομένου και του Διευθύνοντος Συμβούλου Steve Bandrowczak. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Partner Summit αποτελεί μέρος ενός ενισχυμένου Παγκόσμιου Προγράμματος Συνεργατών για τη Xerox, που περιλαμβάνει:

  • Ατομικές, εξειδικευμένες συναντήσεις σχεδιασμού με στόχο τη στήριξη των εταίρων ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω συζητήσεων για τη στρατηγική και την ανάπτυξη σχεδίου δράσης.
  • Partner Tech Talk podcast, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox θα συνομιλεί με τους συνεργάτες της εταιρείας σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την ευρύτερη κοινότητα συνεργατών.
  • Νέο εργαλείο έρευνας συνεργατών που θα καταγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα σχόλια, βοηθώντας τη Xerox να καλύψει τις ανάγκες τους στο πρόγραμμα.