Η Υάδες Facility Services πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Σχήματος Πιστοποίησης Covid Shield της TUV Austria Hellas. Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή, η εταιρεία αναφέρει ότι η πιστοποίηση αποδεικνύει ότι η εταιρεία από την αρχή της πανδημίας έχει θεσπίσει αυστηρά πρωτόκολλα και εφαρμόζει όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, τα οποία αφορούν τους εργαζομένους της, τις διαδικασίες και τα προϊόντα καθαρισμού.

Όπως επισημαίνει δε σε ανακοίνωσή της, «σκοπός της Υάδες Facility Services είναι η προστασία της ανθρώπινης υγείας των εργαζόμενών της, των πελατών της και η ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εξάπλωσης του COVID-19». Και καταλήγει: «Είναι μια σημαντική στιγμή για τον οργανισμό μας, καθώς αποδεικνύει ότι μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για υπευθυνότητα, κοινωνική συνείδηση, ευαισθησία, καθώς και επιχειρηματική ηθική».

Η Υάδες Facility Services ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1994 από την Καλαμάτα, ενώ σήμερα οι δραστηριότητες και οι συνεργασίες της εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει 6 σημεία φυσικής παρουσίας ανά την επικράτεια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Καλαμάτα και Κομοτηνή. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ.