Φέτος τα Χριστούγεννα, η Υδρόγειος Ασφαλιστική στήριξε την Emfasis Foundation, Aστική Mη Kερδοσκοπική Eταιρεία, στην υλοποίηση του προγράμματος «Merry STREETmas – Χριστούγεννα στο Δρόμο».

Στο πλαίσιο αυτό, η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσέφερε δωροεπιταγές, τρόφιμα, γλυκά και άλλα βασικά είδη για τις ανάγκες του προγράμματος καθώς και δωρεάν ασφάλιση στα οχήματα – κινητές μονάδες στήριξης της Emfasis. Παράλληλα, εργαζόμενοι της Υδρογείου Ασφαλιστικής συμμετείχαν ως εθελοντές σε μία ειδική δράση δρόμου, στις γειτονιές της Αθήνας, σε συνεργασία με την ομάδα της Emfasis.

«Όλα αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα δυστυχώς  για κάποιους ανθρώπους δεν είναι, για κάποιους το σπίτι τους είναι ένα παγκάκι και ένα πεζοδρόμιο. Η συμμετοχή στην εθελοντική δράση μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά από τα θέλω μας και να προβληματιστούμε. Ακόμα και ένα χαμόγελο, ένα ποτήρι τσάι και μια ερώτηση, αν είσαι καλά ή αν χρειάζεσαι κάτι, μπορεί να κάνει την διαφορά», είπαν οι εθελοντές της Υδρογείου Ασφαλιστικής, περιγράφοντας την εμπειρία τους.