Η ανάγκη επαγγελματικής κατάρτισης των εργαζομένων στον κλάδο των σούπερ μάρκετ για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, οι μετακλήσεις εργαζομένων και η έλλειψη προσωπικού που εντοπίζεται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας αποτελέσαν τα βασικά ζητήματα συζήτησης της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλειας, Δόμνας Μιχαηλίδου με το προεδρείο της Ένωσης Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (Ε.Σ.Ε). Η Υπουργός μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω διεξοδικά, με το προεδρείο της Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (Ε.Σ.Ε), σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, στον οποίο εργάζονται περισσότεροι από 100.000 συμπολίτες μας. Έναν κλάδο που αποτελεί από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και σημείο αναφοράς της καθημερινότητας των Ελλήνων καταναλωτών. Αναγνωρίζουμε τη στήριξη των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ στην αγορά εργασίας αλλά και στην εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Μέλημα μας είναι η στήριξη των εργαζομένων για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης και η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Η συζήτηση της Δ. Μιχαηλίδου έγινε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον Αντιπρόεδρο, Ιωάννη Μασούτη και τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης, Απόστολο Πεταλά.