Θα τα πούμε όλα. Θα αποκαλύψουμε όλα τα «εγκλήματα» που γίνονται στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον, χωρίς διάθεση να εκτοξεύσουμε αβάσιμες κατηγορίες και με σκοπό να ενσκήψουμε με ευθύνη και συναίσθηση στα προβλήματα και τις λύσεις τους.

Η έρευνα, η συλλογή και διερεύνηση των στοιχείων που οδηγούν σε λάθη, παραλείψεις, αβλεψίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να «στοιχίσει» ακριβά σε ανθρώπους και εταιρείες γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Σε αυτήν την «υπόθεση» δεν είμαστε μόνοι.

Ανάμεσα στους κορυφαίους συνεργάτες μας σε αυτό το εγχείρημα, ο Chris Roebuck, visiting Professor of Transformational Leadership στο Cass Business School. Το εντυπωσιακό και τεκμηριωμένο expertise του στην ανάπτυξη ανώτατων στελεχών διαμορφώθηκε μέσα από μία επαγγελματική πορεία περισσότερων των 25 χρόνων.

Ο Chris Roebuck, ακαταπόνητος, συνεχίζει να αναπτύσσει και να εφαρμόζει νέες ιδέες και πρακτικές σχετικά με το πώς οι εταιρείες μπορούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους. Η εντυπωσιακή παγκόσμια λίστα πελατών του περιλαμβάνει εταιρείες κολοσσούς από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους. Βρίσκεται στη λίστα «Most Influential UK Thinkers 2011» του έγκριτου HR Magazine και το μότο του είναι «Ideas into action-but fast!».