Διαγράφοντας μία εξαιρετικά ανοδική επιχειρηματική πορεία στο πέρασμα των ετών, ένα πράγμα παραμένει αδιαμφισβήτητο και ακλόνητο στη Melissa Kikizas. Η δέσμευση και ο σεβασμός στους ανθρώπους μας και στην κοινωνία, με πίστη πάντα στις διαχρονικές μας αξίες.

Σε κάθε επίπεδο της εταιρείας, από τη διοίκηση μέχρι την παραγωγή, οι άνθρωποί μας εργάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου κάθε μέλος αισθάνεται μέρος μιας μεγάλης οικογένειας. Χωρίς ποτέ να ξεχάσουμε τις ρίζες μας και τις αξίες που μας οδήγησαν στην επιτυχία, να είμαστε Νο1 παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα, με παρουσία σε πάνω από 45 χώρες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως στην έρευνα Great Place to Work, το 96% των ανθρώπων μας δήλωσε ότι η διοίκηση ασκεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τιμιότητα και ήθος και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό!

Οι άνθρωποι μας είναι η καρδιά και η ψυχή της εταιρίας μας και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η στρατηγική People & Culture, στηρίζεται στο όραμα της εταιρείας μας, «Να μοιραστούμε τη σοφία της ελληνικής διατροφής και κουλτούρας με ολόκληρο τον κόσμο» και εστιάζει σε τρεις πυλώνες. Στην ανάπτυξη και διαχείριση των ταλέντων μας, στην προσέλκυση νέων ταλέντων και στην διασφάλιση ενός περιβάλλοντος ευκαιριών, με προτεραιότητα την ασφάλεια και ψυχική υγεία των ανθρώπων μας.

Με ένα σύστημα αμοιβών και παροχών, επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας που για την αφοσίωση και την υποστήριξή τους. Βonus απόδοσης σε όλο το προσωπικό, έκτακτα επιδόματα, well-being δραστηριότητες, υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων, χρηματοδότηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων, δωρεάν διάθεση προϊόντων μας, πρόγραμμα επιβράβευσης συμπεριφορών, μαθήματα ξένων γλωσσών, ταξιδιωτικές επιταγές για ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στην εταιρεία, εορταστικά καλάθια και πολλά άλλα, είναι κάποιες από τις παροχές της εταιρείας. Επίσης, τιμώντας την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας, η Melissa Kikizas ενισχύει την επαφή με την τέχνη μέσα από σχετικές παροχές στο προσωπικό και τις οικογένειες τους.

Στην εταιρεία μας αυτή τη στιγμή απασχολούνται 4 γενιές και είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε καταφέρει να τις συγκεράσουμε αρμονικά. Βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι η παροχή ίσων ευκαιριών ανάπτυξης, εκπαίδευσης και εξέλιξης προς όλους. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε τους παλαιότερους συναδέλφους να δίνουν γνώσεις και συμβουλές στους νεότερους και αντίστροφα οι νεότεροι να εντάσσουν τους παλαιότερους στον ψηφιακό κόσμο. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, το πιο σημαντικό μας κριτήριο στη διαδικασία recruitment είναι το cultural fit των υποψηφίων με την εταιρεία. Η Melissa Kikizas επενδύει πολύ στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας και είναι δίπλα τους προκειμένου να τους βοηθήσει να αποδώσουν στο μέγιστο και να ανακαλύψουν όλο το potential που έχουν. Στις συμπεριφορές και τις αξίες δεν κάνουμε εκπτώσεις. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η συναδελφικότητα είναι αδιαπραγμάτευτα και η Διοίκηση της εταιρείας δίνει πρώτη το παράδειγμα.

Η διάκριση Great Place to Work είναι πηγή υπερηφάνειας αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους ανθρώπους μας και να διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον, που τους αγκαλιάζει όλους. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας για ό,τι προσφέρουν καθημερινά στη Melissa Kikizas. Με την υποστήριξή τους, συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να προωθούμε την αξία της ελληνικής κουλτούρας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και να συντροφεύουμε με τα ποιοτικά προϊόντα μας όμορφες οικογενειακές στιγμές!