Μία σημαντική αναγνώριση για τους νικητές του Διεθνούς Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Στρατηγικής Global Management Challenge αποτελεί η προσφορά υποτροφίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στους νικητές που θα αναδειχθούν στον 5ο Διαγωνισμό Ελλάδας.

Η νικήτρια ομάδα που θα προκριθεί το Μάρτιο του 2010, θα λάβει, εκτός από τα laptop Sony Vaio και το ταξίδι στο διεθνή τελικό στη Ρωσία, μία υποτροφία για το διεθνούς φήμης μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αξίας 12.000 ευρώ. Η προσφερόμενη υποτροφία θα ανακοινωθεί στην Εκδήλωση Έναρξης του 5ου Διαγωνισμού Ελλάδας Global Management Challenge 09.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έναρξης και με την ευκαιρία εορτασμού της 30ης επετείου από την πρώτη διοργάνωση του GMC διεθνώς, εγκαινιάζεται ο «Διάλογος», μια ανοιχτή συζήτηση φοιτητών και επιχειρήσεων με θέμα «Σπουδές και Επαγγελματική Πορεία: Μετά τις σπουδές τι; η διεύρυνση των οριζόντων για τις επαγγελματικές επιλογές καλλιεργείται; Παροτρύνεται; Ανησυχίες νέων, πρακτικές επιχειρήσεων». Οι φοιτητές θα μπορούν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους ενώ οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα παρέχουν μία ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές των επιχειρήσεων στα θέματα αυτά.

Ο 5ος Διαγωνισμός Ελλάδας GMC 09 ξεκινά άμεσα με τη συμμετοχή ομάδων φοιτητών και στελεχών επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα. Δηλώσεις συμμετοχής έως 2 Νοεμβρίου στο www.globalmanager.gr.