Υποτροφίες σε 36 πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Τιμητικές Διακρίσεις, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ απένειμε η Cosmote.

Η τελετή απονομής για την Ελληνική Περιφέρεια πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά φέτος, στην Κομοτηνή. Εκτός από τους φοιτητές που βραβεύτηκαν, παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, καθηγητής Αθανάσιος Κυριαζής, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και της COSMOTE.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, πρεσβευτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE. Η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανέδειξε δέκα Υποτρόφους, οι οποίοι βραβεύτηκαν με το ποσό των 12.000 ευρώ ο καθένας, από τους νομούς Δωδεκανήσου, Καρδίτσας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Λευκάδας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φλώρινας.

Επιπλέον, είκοσι έξι Τιμητικές Διακρίσεις, αξίας 1.000 ευρώ η καθεμία, απονεμήθηκαν σε υποψηφίους από τις ίδιες περιοχές, με βάση τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.