Γνωρίζοντας τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε περιόδους κρίσης και θέλοντας να ανταμείψει την ακαδημαϊκή και προσωπική εξέλιξη, το Πανεπιστήμιο Bournemouth ανακοινώνει την προσφορά υποτροφιών, για τις ενάρξεις Σεπτεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου 2013.

Πιο συγκεκριμένα:
Η σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, προσφέρει 30 υποτροφίες σε άτομα που κάνουν αίτηση για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα και έχουν είτε ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό προφίλ ή σημαντική επαγγελματική εμπειρία. Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται στις 1000 λίρες Αγγλίας.

Η σχολή Διοίκησης, προχωράει στην προσφορά σειράς υποτροφιών για διάφορες κατηγορίες σπουδαστών και προγραμμάτων της οι οποίες αναφέρονται σε:
• Μείωση διδάκτρων κατά 2000 λίρες Αγγλίας για 15 της σπουδαστές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα μεταπτυχιακά προγράμματά της.
• Μείωση διδάκτρων κατά 2000 λίρες Αγγλίας για 20 αιτούντες στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA της σχολής, με καλό πρώτο πτυχίο και σημαντική εργασιακή εμπειρία.
• Πλήρη υποτροφία (συνολικού ύψους 15.000 λιρών Αγγλίας) για 6 αιτούντες στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA της Σχολής, που έχουν ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό προφίλ, σχετικό με το MBA, υψηλό επίπεδο γνώσης αγγλικών και ένα εξαιρετικό προσωπικό προφίλ.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά εργασίας μέσω της επαφής και σύνδεσης μαζί της. Η φήμη του Πανεπιστημίου το φέρνει σε κάποιους τομείς στα κορυφαία της χώρας, όπως για παράδειγμα την κατάταξη του Guardian σε θέματα τουρισμού, μεταφορών και ταξιδιών. Αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου Bournemouth στην Ελλάδα είναι η International Consulting.

Περισσότερες πληροφορίες: www.iconsulting.gr.