Επικοινωνία: Ιωάννα Τάσου, Τ: 210 661 7777 (ext.184) Μ.: 6959 496 420, Ε: [email protected]

Καθώς το HR εξελίσσεται διαρκώς και διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης κάθε επιχείρησης, το HR Professional, μέσω της λίστας 20under40 HR, έρχεται να αναδείξει νέα στελέχη που διακρίνονται για την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές που υιοθετούν. Η λίστα έχει ως στόχο την αναγνώριση ταλαντούχων επαγγελματιών ηλικίας κάτω των 40 ετών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Αυτοί οι επαγγελματίες, είτε ατομικά είτε συνεργατικά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στους εργαζόμενους και να προσφέρουν σημαντική ώθηση στις εταιρείες ή τους οργανισμούς στους οποίους δραστηριοποιούνται.

Η ανάδειξη των 20under40 HR αποσκοπεί στην αναγνώριση των εξαιρετικών επιδόσεων και στην προώθηση της νέας γενιάς των HR επαγγελματιών.

Η δημοσίευση της λίστας θα γίνει στο περιοδικό HR Professional ή/και στο ημερήσιο newsletter Workforce, καθώς και στο site www.hrpro.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιοι συμμετέχουν στη λίστα

Στη λίστα μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε:

 • Στέλεχος εργάζεται στον χώρο του ΗR, είτε σε εταιρεία ή οργανισμό, είτε σε provider/εταιρεία συμβούλων.
 • Ανερχόμενο στέλεχος σε μια εδραιωμένη επιχείρηση.
 • Νέος επιχειρηματίας στον κλάδο.

Αναζητούμε ανθρώπους που βγήκαν από τα συνηθισμένα, που λειτούργησαν με ευφυΐα, υψηλή ενσυναίσθηση και ευελιξία και οι οποίοι καινοτόμησαν. Ο στόχος είναι να εντοπίσουμε νέους και νέες που εξελίσσουν τον τομέα του HR, μέσω των επιτυχιών και των πρωτοβουλιών τους αλλά και να γνωρίσουμε τις δράσεις και τον τρόπο σκέψης τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση, οι συμμετέχοντες να είναι κάτω των 40 ετών.

Για την υποβολή της συμμετοχής, χρειάζεται να συμπληρωθεί ένα κείμενο 350 λέξεων που περιγράφει γιατί αξίζει κάποιος να βρεθεί στη λίστα. Μπορείτε να αναφέρετε τα εξής στοιχεία:

 • Ποια είναι η συνεισφορά μέσω έργων, πρωτοβουλιών ή προγραμμάτων στα οποία το στέλεχος έχει συμμετάσχει και/ή ηγηθεί; Παρακαλούμε να παραθέσετε στοιχεία που τεκμηριώνουν την αξία που έχει προσφέρει μέσω της προσωπικής εργασίας του ή της συνεργασίας με την ομάδα του.
 • Πώς η εργασία του υποψήφιου στελέχους έχει συμβάλει στην ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας ή του οργανισμού στον οποίο εργάζεται; Παρακαλούμε να αναλύσετε τη διαφορά που έχει κάνει.
 • Ποια ήταν τα αποτελέσματα της συνεισφοράς του; Παρακαλούμε να παραθέσετε παραδείγματα ή δεδομένα που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του έργου.

Γιατί να συμμετάσχετε

Αν είστε εργοδότης:

 • Προβάλετε την εταιρεία σας ως «employer of choice», δίνοντας έμφαση στην αναγνώριση των ταλαντούχων
  ανθρώπων σας.
 • Αναδεικνύετε τους ταλαντούχους ανθρώπους της εταιρείας σας, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα και ενισχύοντας τον εσωτερικό ανταγωνισμό.
 • Αποδεικνύετε ότι η εταιρεία σας δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των ταλέντων και την αναγνώριση της αξίας τους.
 • Προσελκύετε ταλέντα από την αγορά, καθώς η συμμετοχή στο 20under40 HR αυξάνει το awareness για την εταιρεία σας.
 • Συμπληρώνετε το βιογραφικό των ανθρώπων που το αξίζουν, κάνοντας το έργο τους γνωστό στο ευρύτερο κοινό.

Αν υποβάλετε την υποψηφιότητα για τον εαυτό σας:

 • Αναδεικνύετε τη δουλειά σας και τις ικανότητές σας, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους να αναγνωρίσουν το ταλέντο σας.
 • Δίνετε δημοσιότητα στα project σας, στα έργα, τις πρακτικές και τις πρωτοβουλίες σας, μοιράζοντας την εμπειρία και την επιτυχία σας με άλλους επαγγελματίες.
 • Μοιράζεστε την καινοτόμο σκέψη σας με την επαγγελματική σας κοινότητα, προωθώντας την ανταλλαγή ιδεών και την ανάπτυξη του τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Πώς θα εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας

Για να λάβει κάποιος μέρος στην επιλογή της τελικής λίστας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει το
Nomination:

 • Nα προταθεί εσωτερικά από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της επιχείρησης στην οποία εργάζεται.
 • Να προταθεί από συνάδελφο ή συνεργάτη από εξωτερικό φορέα.
 • Να δηλώσει ο ίδιος τη συμμετοχή του.

Η συμμετοχή ολοκληρώνεται μέσα από ένα κείμενο έως και 350 λέξεις (που παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους αξίζει κάποιος να βρίσκεται στη λίστα) και μία φωτογραφία, σε υψηλή ανάλυση (300 dpi, Πορτραίτο) του επαγγελματία.

Σημαντική σημείωση: Επιτρέπεται να προταθούν περισσότερα από ένα άτομο από την εταιρεία/ όμιλο εταιρειών ή οργανισμό.

Αξία συμμετοχής: Το κόστος για τη δήλωση συμμετοχής είναι 350 ευρώ + ΦΠΑ.

Πώς γίνεται η αξιολόγηση

Η επιλογή των 20 στελεχών που θα απαρτίσουν τη λίστα 20under40 HR γίνεται από την ομάδα του HR Professional (Content & Events Editors). Μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής, η ομάδα λαμβάνει τα κείμενα των υποψηφιοτήτων και ξεκινά μια διαδικασία σύνθεσης της τελικής λίστας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η ομάδα συζητά και αξιολογεί κάθε υποψηφιότητα με προσοχή. Στόχος της είναι να δημιουργήσει μια πολυποίκιλη λίστα που αντιπροσωπεύει τον ευρύ κλάδο των επαγγελματιών του ανθρώπινου δυναμικού. Αυτή η πολυμορφία κατακτάται με τη συμπερίληψη εκπροσώπησης -στον βαθμό που είναι δυνατόν- από διάφορες αγορές, κλάδους, εταιρείες, οργανισμούς. Επιπλέον, η ομάδα επιδιώκει να διατηρήσει μια ισορροπημένη προσέγγιση σε θέματα όπως το φύλο, η εξειδίκευση, και άλλες παράμετροι που είναι σημαντικές για την ποικιλία και την αντιπροσώπευση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν γίνεται αιτιολόγηση για την επιλογή ή μη ενός υποψηφίου, καθώς η απόφαση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που αφορούν στη διαφοροποίηση και πολυμορφία της λίστας

Δημοσιότητα συμμετοχής σας στη λίστα

Τα στελέχη τα οποία θα επιλεγούν στη λίστα 20under40 HR θα λάβουν ευρεία δημοσιότητα και αναγνώριση. Συγκεκριμένα:

 • Κάθε στέλεχος θα λάβει sticker «Member of HR Professional’s 20 under 40 HR», καθώς και virtual badge, το οποίο μπορεί να προστεθεί στο LinkedIn profile του, λειτουργώντας ως ψηφιακό πιστοποιητικό της αναγνώρισής του.
 • Η τελική λίστα των 20 προσωπικοτήτων θα δημοσιευθεί σε ειδικό αφιέρωμα στο περιοδικό HR Professional ή/και στο καθημερινό Newsletter Workforce.
 • Παράλληλα, η λίστα θα δημοσιευθεί στο www.hrpro.gr, σε μία dedicated σελίδα.
 • Θα διεξαχθεί σημαντική καμπάνια δημοσιοποίησης της εν λόγω λίστας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του HR Professional.

 

NOMINATIONS DEADLINE
22·01·24

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής

Παρακαλούμε κάντε click παρακάτω για να κατεβάσετε τους όρους συμμετοχής.

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Όροι και Προϋποθέσεις

 •  Για να συμμετάσχει ένας υποψήφιος πρέπει να είναι έως 40 ετών τη στιγμή της κατάθεσης της υποψηφιότητας και η δραστηριότητα που περιγράφεται να αφορά στην Ελλάδα.
 • Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν και να εξοφληθούν online.
 • Εφόσον επιλεγεί ένας υποψήφιος, έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να δημοσιεύσουμε ολόκληρο ή μέρος του κειμένου της υποψηφιότητας σε κάθε Μέσο της BOUSSIAS Media.
 • Επιτρέπεται η υποβολή πολλών υποψηφίων από μια εταιρεία.
 • Η απόφαση των συντακτών δεν αμφισβητείται.

Ζητούμενα υποψηφιότητας

Τα απαιτούμενα στοιχεία για την υποβολή της υποψηφιότητας είναι τα εξής:
1. Όνομα & Επώνυμο [Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου]
2. Τεκμηρίωση υποψηφιότητας (έως 350 λέξεις). Αυτή η ενότητα θα πρέπει -ενδεικτικά- να περιλαμβάνει:

 • Περιγραφή του έργου, της πρακτικής ή του project που υλοποίησε ο υποψήφιος. Ποια ήταν η πρωτοβουλία που έλαβε;
 • Ποια ήταν τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν;
 • Πώς συνέβαλε στην ανάπτυξη του οργανισμού;
 • Πώς η εν λόγω δράση/έργο συνέβαλε στη δημιουργία αξίας.

3. Βιογραφικό υποψηφίου (έως 100 λέξεις). Συνοπτική παρουσίαση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του.
4. Φωτογραφία υψηλής ανάλυσης (αρχείο jpg, png ή gif, έως 5 MB) Eνδέχεται να ζητηθεί φωτογράφιση ανάλογα με τις ανάγκες του περιοδικού.
5. Αντίγραφο αποδεικτικού Ημερομηνίας Γέννησης (αρχείο PDF, jpg, έως 20 ΜΒ) (πχ. Ταυτότητα, διαβατήριο) που πιστοποιεί ότι ο προτεινόμενος είναι έως 40 ετών τη στιγμή της κατάθεσης της υποψηφιότητας.
6. Email Συμπληρώστε το Email του υποψήφιου στελέχους.
7. LinkedIn Profile Συμπληρώστε το LinkedIn profile του υποψήφιου στελέχους (μπορείτε να κάνετε copy paste το url από το LinkedIn, π.χ. https://www.linkedin.com/in/linkedin-name-surname).