About HR Professional Online

To HR Professional Online είναι η δικτυακή παρουσία που «στεγάζει» το περιοδικό HR Professional και το ηλεκτρονικό HR Newsletter το οποίο συμπληρώνει την έντυπη έκδοση καθώς το λαμβάνουν κάθε μήνα οι συνδρομητές του HR Professional και περιέχει ειδήσεις και στοιχεία ερευνών για το HR από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Η πρόσβαση στο περιεχόμενο του site είναι ελεύθερη για τους χρήστες – μέλη του HR Professional Online. Για να γίνεται μέλος του site επισκεφτείτε την ειδική ενότητα για την εγγραφή νέων μελών.

Η Ύλη του HR Professional Online

Η ύλη του HR Professional Online καλύπτει τον χώρο της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων με θέματα όπως εκπαίδευση και ανάπτυξη προσωπικού, οργανωσιακή μάθηση, επιλογή προσωπικού, επιβράβευση και παρακίνηση εργαζομένων, talent management

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, η ύλη του site έχει κατανεμηθεί σε 8 βασικές ενότητες (Compensation & Benefits, Training & Development κλπ.) ενώ κάθε άρθρο φέρει ειδική εννοιολογική σήμανση (Topics – Δείτε Σχετικά με τα topics) καθώς και ένα «μενού» επιλογών μέσω των οποίων ο επισκέπτης μπορεί να προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

 • Να αποθηκεύσει το άρθρο για εύκολη πρόσβαση στο μέλλον (το άρθρο εμφανίζεται στην ειδική ενότητα με τα στοιχεία και τις επιλογές του μέλους)
 • Να προωθήσει το άρθρο σε κάποιον άλλο χρήστη (ανεξάρτητα αν αυτός είναι μέλος του site ή όχι)
 • Να εκτυπώσει το άρθρο
 • Να αποστείλει σχόλια σχετικά με το κείμενο (τα σχόλια υπόκεινται σε δημοσιογραφική μέριμνα για να δημοσιευτούν)
 • Να προβάλλει το άρθρο σε social networking sites όπως το Digg και το Del.icio.us

Παράλληλα επιλέγοντας τις σχετικές παραπομπές μπορεί:

 • Να επισκεφθεί την σελίδα του Δημοσιογράφου που υπογράφει το κείμενο και να έχει στη διάθεσή του στοιχεία γι’ αυτόν αλλά και για το σύνολο των άρθρων του που περιλαμβάνονται στην Online έκδοση του περιοδικού
 • Να δει τα πιο δημοφιλή Τopics (με βάση τις επιλογές των άλλων χρηστών) και να αναζητήσει κείμενα που έχουν τη σχετική σήμανση
 • Να δει τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις και άρθρα της ενότητας στην οποία υπάγεται το άρθρο
 • Να δει τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις και άρθρα των άλλων ενοτήτων
 • Να δει προτεινόμενες από τη συντακτική ομάδα του HR Professional Online ειδήσεις καθώς και προτεινόμενα άρθρα
 • Να δει άρθρα και ειδήσεις που διάβασαν όσοι χρήστες διάβασαν και το κείμενο το οποίο έχει επιλέξει ο χρήστης (επιλογή «Όσοι διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης»)

Την ύλη που δημοσιεύεται στο HR Professional Online επιμελείται το τμήμα New Media της BOUSSIAS σε συνεργασία με την δημοσιογραφική ομάδα του HR Professional.

Υπηρεσίες

Παράλληλα, στη διάθεση του επισκέπτη, υπάρχει ένα πλήθος υπηρεσιών όπως:

Αρχείο & Αναζήτηση

Ο επισκέπτης του HR Professional Online μπορεί να αναζητήσει ειδήσεις, πρόσωπα, εταιρικά σχήματα, άρθρα και όποια άλλη πληροφορία χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Αναζήτησης και Αρχείου. Η αναζήτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή είτε επιλέγοντας το ειδικό πλαίσιο στην άνω δεξιά πλευρά του site, στο οποίο μπορεί να επιλεχθεί η αναζήτηση των στοιχείων σε μία μόνο ενότητα του site ή και στο σύνολο του περιεχόμενού του, ή επιλέγοντας την «Σύνθετη Αναζήτηση».

Περισσότερες πληροφορίες για το Αρχείο και την Αναζήτηση στην ειδική επιλογή «Σχετικά με το Αρχείο και την Αναζήτηση»

Μετακινήσεις στελεχών

Στην επιλογή «Μετακινήσεις στελεχών» ο επισκέπτης του site μπορεί να δει επιγραμματικά τις μετακινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει στελέχη της αγοράς ανθρώπινου δυναμικού. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει μέσω ειδικού πλαισιού αναζήτησης το στέλεχος για το οποίο θέλει περισσότερα στοιχεία ενώ επιλέγοντας το στέλεχος έχει στη διάθεσή του το σύνολο των μετακινήσεων του καθώς και τα άρθρα που αναφέρονται στην κάθε μετακίνηση.

Events Calendar

Η επιλογή “Events Calendar” περιλαμβάνει το σύνολο των ελληνικών εκδηλώσεων καθώς και ένα πλήθος εκδηλώσεων του εξωτερικού που αφορούν τον ευρύτερο τομέα της επικοινωνίας. Ο επισκέπτης που θα επιλέξει την Ατζέντα, θα έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ημερολόγιο, στο οποίο επισημαίνονται οι ημερομηνίες που περιλαμβάνουν κάποιο event. Εν συνεχεία, επιλέγοντας την ημερομηνία και το event, εμφανίζονται τα απαραίτητα στοιχεία για την επιλογή ενώ με ειδική σήμανση επισημαίνονται, η χώρα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση (ελληνική ή διεθνής διοργάνωση) σε ποια από αυτά υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής (online registration), ποια μεταδίδονται και στο internet με χρήση της τεχνολογίας streaming (live broadcast) καθώς και σε ποια από αυτά θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μετά το πέρας τους (broadcast on demand). Επιπροσθέτως, κάθε εκδήλωση συνοδεύεται από άρθρα σχετικά με αυτή.

* Η Υπηρεσία «Events Calendar» διαθέτει RSS Feed και μέσω αυτού μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε καινούρια εκδήλωση που προβάλλεται στο site. Περισσότερες πληροφορίες στην ειδική ενότητα «RSS Feeds»

RSS Feed

Το περιεχόμενο του HR Professional Online διατίθεται και μέσω RSS Feed. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει αν θα λαμβάνει στον υπολογιστή του το σύνολο των καινούριων ειδήσεων ή ένα μέρος αυτών καθώς όλες οι ενότητες και οι υπηρεσίες του site διαθέτουν ξεχωριστό Feed. Περισσότερα στοιχεία για το RSS Feed ως υπηρεσία, τα Feeds που μπορείτε να επιλέξετε καθώς και προτάσεις για τα απαραίτητα προγράμματα (RSS Readers) θα βρείτε στην ειδική ενότητα RSS.

Επικοινωνία

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με θέματα του HR Professional Online επισκεφτείτε την ενότητα με τις Απαντήσεις στις πιο Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ή επικοινωνήστε με τη διαχειριστική ομάδα του site:

Αρχισυνταξία
Νάνσυ Βλαχάκη
T.: 210 6617 777 (Εσωτ. 116)
Ε.: [email protected]

Σύνταξη/Ρεπορτάζ
Χριστόφορς Παυλάκης
T. 210 6617 777 (εσωτ. 150)
[email protected]

Υπεύθυνη Εμπορικού
Μαίρη Καλλιφείδα
T.: 210 6617 777 (Εσωτ. 333)
Ε.: [email protected]

Υπευθυνός Συνδρομών
Δημήτρης Φαραός
Τ.: 210 661 7777 (Εσωτ. 102)
Ε.: [email protected]