Οι πρωταγωνιστές του HR από κάθε ρόλο, σε μία λίστα!

Για 2η συνεχή χρονιά, η powerlist HR 100 έρχεται να αναδείξει τα επιδραστικότερα in-house στελέχη HR, αναζητώντας αυτή τη φορά τα πρόσωπα πίσω από τους διακριτούς ρόλους της Διεύθυνσης HR: Recruitment / Talent Acquisition, Talent Management, DEI, Learning & Development, CSR, Employer Branding, People Analytics/HRMS, Payroll, Compensations & Benefits, Wellbeing.

Τι είναι η HR 100;

Είναι η ανάδειξη των πιο επιδραστικών στελεχών πίσω από κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία των διευθύνσεων HR, όπου, τον ρόλο της «κριτικής επιτροπής» αναλαμβάνει η ίδια η κοινότητα! Η ανάδειξη των στελεχών γίνεται μέσα από μία δυναμική online πλατφόρμα. Οι παραλήπτες του περιοδικού HR Professional και του newsletter Workforce λαμβάνουν σχετική πρόσκληση για να μπουν στην πλατφόρμα και να προτείνουν εκείνα τα in-house στελέχη HR που θεωρούν ως πιο επιδραστικά για τον κλάδο τους. Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή για ένα μήνα. Στη συνέχεια, η συντακτική ομάδα του HR Professional συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα.

Γιατί να προτείνω στελέχη;

Προτείνοντας και εσείς τα στελέχη που επιθυμείτε, συμμετέχετε στη δημιουργία μίας δυναμικής λίστας, η οποία έρχεται να μας «συστήσει» τα πρόσωπα πίσω από τους ρόλους, όπως αυτά θα αναδειχθούν μέσα από τον ίδιο τον κλάδο.

Με στόχο το πανόραμα των HR Professionals να είναι πιο πλούσιο, δυναμικό και ενδιαφέρον, η φετινή λίστα φιλοδοξεί να περιλαμβάνει στελέχη από όλους τους ρόλους της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κύκλο των HR πρακτικών: από τον σχεδιασμό της στρατηγικής, τη διαμόρφωση της κουλτούρας, το recruitment και το onboarding έως την κατάρτιση και την ανάπτυξη, την αξιολόγηση και την επιβράβευση, τη δέσμευση και την ανταμοιβή, αλλά και τη διαχείριση σταδιοδρομίας του ανθρώπινου δυναμικού.

Πώς προτείνω στελέχη;

Μπορείτε να συμμετάσχετε προτείνοντας από 1 έως 10 στελέχη της επιλογής σας (δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες προτάσεις). Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων. Ωστόσο, για τον εμπλουτισμό της Powerlist, σας παροτρύνουμε να προτείνετε τουλάχιστον 5 στελέχη.

Η διαδικασία είναι απλή: Ακολουθώντας τα παρακάτω πεδία κάνετε την εγγραφή σας και στη συνέχεια συμπληρώνετε τις επιλογές σας.

Αναδείξτε τα στελέχη της επιλογής σας μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας:
Πατήστε το κουμπί (+) , δηλώνοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που θα προτείνετε (1 έως 10).
Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ.

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Μαρίνα Καφέζα, T: 210 661 7777 (ext. 252), E: [email protected],
Μαίρη Καλλιφείδα, T: 210 661 7777 (ext. 333), E: [email protected]
Περιεχόμενο:
Μαρία Μυλωνά, T: 210 661 7777 (ext. 147), E: [email protected]