Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς συγκρότησε 5μελή Συμβουλευτική Επιτροπή (Advisory Board) με στόχο την στενότερη σύνδεση ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Στη Συμβουλευτική Επιτροπή συμμετέχουν αφιλοκερδώς διακεκριμένα στελέχη υψηλού κύρους από το χώρο της αγοράς, μεταξύ των οποίων ο Μπάμπης Μαζαράκης, Chief Officer Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ  και CEO της Telekom Romania Mobile Communications S.A., ο επιχειρηματίας Ιωάννης Μάνεσης της Χαλυβουργίας Ελλάδος Α.Ε., η Χρυσάνθη Μπερμπάτη, Επικεφαλής Business Planning, Investor Relations & ESG της Πειραιώς Financial Holdings, ο Γεώργιος Πουλόπουλος, Εταίρος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών EY Ελλάδος, Strategy & Transformation Architecture, και ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντιπρόεδρος Νοτιοανατολικής Ευρώπης Philip Morris International. Συντονιστής της Επιτροπής, ορίστηκε ο Επίκουρος Καθηγητής Ανδρέας Φουστέρης.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητής Δημήτρης Γεωργακέλλος, αναφερόμενος στη νέα αυτή πρωτοβουλία του Τμήματος, σημείωσε «Ως Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σημαίνοντα στελέχη του ελληνικού επιχειρείν μας εμπιστεύτηκαν και συμπορεύονται με το Τμήμα και τα μέλη του.

Προσπάθεια όλων μας είναι να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις προκλήσεις της νέας εποχής και κυρίως να προετοιμάσουμε επιτυχώς για αυτές τα νέα στελέχη που αποφοιτούν από το τμήμα μας. Είμαι βέβαιος ότι η πρωτοβουλία αυτή θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του Τμήματος στην Ακαδημαϊκή και στην Επιχειρηματική κοινότητα. Για τη συνεισφορά τους αυτή, η οποία τιμά ιδιαίτερα το Τμήμα μας, τους ευχαριστούμε θερμά».