Τα κορυφαία in-house στελέχη για το Wellbeing σε μία λίστα!

Στις ανερχόμενες τάσεις για τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού συγκαταλέγεται πλέον ο τομέας του Wellbeing, με τη φροντίδα για την ολιστική υγεία των εργαζομένων να καθοδηγεί τη διαμόρφωση εταιρικών πολιτικών HR.

Μέσα από την Wellbeing 50 Powerlist, φωτίζουμε τις προσωπικότητες που διακρίνονται για τη δημιουργικότητα και το πάθος τους στην προώθηση προγραμμάτων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στο εργασιακό περιβάλλον

Τι είναι η Wellbeing 50;

Η Wellbeing 50 powerlist έρχεται να αναδείξει εκείνα τα in-house στελέχη HR που εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές και προγράμματα για την ψυχική και σωματική ευημερία των εργαζομένων, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπινου δυναμικού.

Γιατί να προτείνω στελέχη;

Προτείνοντας και εσείς τους in-house επαγγελματίες που ηγούνται wellbeing πρωτοβουλιών, που επιθυμείτε, συμμετέχετε στη δημιουργία μίας δυναμικής λίστας, η οποία έρχεται να παρουσιάσει τα στελέχη που διακρίνονται για την προσήλωση και την αφοσίωσή τους στη δημιουργία και εφαρμογή πρακτικών, που ενισχύουν την υγιή εργασιακή κουλτούρα.

Πώς προτείνω στελέχη;

Μπορείτε να συμμετάσχετε προτείνοντας από 1 έως 10 στελέχη της επιλογής σας (δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες προτάσεις). Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων. Ωστόσο, για τον εμπλουτισμό της Powerlist, σας παροτρύνουμε να προτείνετε τουλάχιστον 5 στελέχη.

Η διαδικασία είναι απλή: Ακολουθώντας τα παρακάτω πεδία κάνετε την εγγραφή σας και στη συνέχεια συμπληρώνετε τις επιλογές σας.

 

Τελική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας:
Πατήστε το κουμπί (+) , δηλώνοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που θα προτείνετε (1 έως 10).
Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ.

Κατεβάστε τα χορηγικά οφέλη

Παρακαλούμε κάντε click παρακάτω για να κατεβάσετε τα χορηγικά οφέλη.

"*" indicates required fields

Step 1 of 2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Μαίρη Καλλιφείδα
Ε: [email protected]
Τ: +30 210 661 7777 (ext. 333)

Περιεχόμενο:
Μαρία Μυλωνά

E: [email protected]
Τ: +30 210 661 7777 (ext. 147)